Günlük Sıfırlanma Ne Zaman | Tower Of Fantasy

Günlük Sıfırlanma Ne Zaman | Tower Of Fantasy
Bu Yazıyı Puanlayın

Tower Of Fantasy günlük girişinizi ve diğer günlük içerikleri kendi belirlediği zamana göre ayarlıyor. Bu saatten sonrası diğer gün oluyor ve günlük içerikler sıfırlanıyor. Peki bu saat ne zaman:

Türkiye saati ile saat 12:00. Diğer saatler ile şu şekilde:

  • Pacific Time (PT) – 02:00
  • Central Time (CT) – 04:00
  • Mountain Time (MT) – 03:00
  • Eastern Time (ET) – 05:00
  • British Summer Time (BST) – 10:00
  • Central European Summer Time (CEST) – 11:00
  • Australian Eastern Standard Time (AEST) – 19:00

Şimdilik bu rehberden bu kadar. Tower of Fantasy rehberleri ilerleyen yazılarda devam edecek. Takipte kalın.

Tüm Tower of Fantasy yazılarını okumak için buraya tıklayın.
Tüm Rehberleri okumak için ise buraya tıklayın

Belph IV

Belph IV

Bir şey deniyorum...
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments